Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A vadak ura

2014.10.04. 10:58

Ezt a történetemet, egy olyan kedves hölgy ismerősöm inspirálta, aki az igazán vad és kemény szexet szereti, és imádja ha kiszolgáltatott helyzetben érezheti magát. Ezért a hangvétel sokkal durvább lesz, mint azt tőlem megszokhattátok, így aki nem bírja, hogy már szinte megaláznak egy nőt, az kérem bele se kezdjen, és az ezt bíráló kommentek is helyüket vesztik nálam.. én szóltam előre..;)


 Végre valaki keményen meg fog baszni! - gondolta a fiatal nő magában, miközben az ajtóhoz sietett a halk kopogást meghallván. Minden lépéssel egyre izgatottabb lett, hisz régóta várta már az újbóli találkozót ezzel a mindenre elszánt és gátlástalan férfival, akinek a testét bármikor szívesen odaadná. Nem nagyon találkozott még olyannal aki ennyire izgatottá tette volna már a puszta megjelenésével, de azért egy kis félelem is kavargott benne, mikor szinte remegő kézzel nyúlt a kilincsért, hogy beengedje a megfelelően előkészített lakásába. Nem bízott semmit a véletlenre: besötétítette az ablakokat, mindent elrendezett, eligazított szinte minden helységben, előkészítette a játékait, mert nem tudhatta, hogy most éppen hol és hogyan akarja majd gerincre vágni a hőn áhított delikvens. Mély levegőt vett, majd lassan kifújta és próbálta figyelmen kívül hagyni az izgalmának jelet adó finom testi reakcióit. Például a keményedő mellbimbói, amik apró mellein annyira be szokták gerjeszteni a férfit, hogy direkt nem is vett föl melltartót. De talán nem is festett volna túl jól az alatt a lenge nyári ruha alatt, amit csak miatta vett fel, hisz tudta hogy nagy szoknyabolond. A férfi imádta a rövid szoknyákat, amik alól kivillantak a formás lábak és hosszú combok, mint amilyen neki is volt. Büszke volt a testére, de csak mióta ezzel a pasival találkozott, mert ő éreztette vele, hogy mennyire elragadó nő is igazából, és hogy a kicsi mellei miatt egyáltalán nem kell rosszul érezze magát, mert ez a férfi alig várta, hogy újra megpillanthassa őket, és imádta nézni a férfi arcát, ahogy a cicijét mustrálja. Teljesen odáig volt értük.. már szinte érezte is a férfi erős kezét, ahogy a melleit markolássza, puha ajkai érintését a mellbimbóin, és ettől még a puncija is kezdett sikamlóssá válni. Szélesre tárta hát az ajtaját, hogy beengedje a szentélybe, ami kettejük szenvedélyes szeretkezését várta.

Egy pár pillanatig csak némán figyelték egymást, kár lett volna bármit is mondani, az arcukra volt írva minden. Próbálta a férfi komor képe mögé rejteni csodálatát, amit akkor érzett, mikor tekintete végigsiklott a lány testén, miután mélyen a szemébe nézve kiolvasta a vágyat belőle, hogy azonnal vesse rá magát, de a hatás kedvéért mindketten visszafogták magukat és csak egy halvány mosolyt bújt elő egy pillanatra a komoly maszk mögül. Határozottan odalépett a lányhoz és köszönés helyett magához húzta és megölelte. Egyik kezével a formás fenekébe markolt, másikkal a derekát karolta át és így zárta erős karjaiba, hogy fenséges illatának minden molekuláját magába szívhassa a nyakáról és nekinyomhassa a már duzzadó férfiasságát a lány testének. Nem tiltakozott. Miért is tette volna, hisz olyan jó érzéssel töltötte el a férfi testének közelsége, annyira megnyugtató és biztonságot adó volt számára, hogy azt remélte ez a pillanat sohasem múlik el. Bár azt is tudta, hogy ennél már csak jobb lehet és ebbe szinte beleborzongott. Ugyan már megbeszéltek egy "menekülő" szót, ha olyan irányba haladna a szex közöttük ami már neki se tetszik, mégis szerette volna elfelejteni, úgy érezte ennek a férfinak bármit megtenne zokszó nélkül még akkor is, ha ezért a fájdalom oltárán kell áldoznia. Gyengéd cirógatást érzett a hátán és a férfi puha ajkai a nyakáról a füle tövéhez vándorolt, lehelet finoman érintve selymes bőrét közben, majd a fülébe súgott mély, tekintélyt parancsoló hangján:

- Most még eldöntheted, hogy hercegnőkét kényeztesselek, vagy megdugjalak mint egy kis kurvát. - mely mondtad átjárta a nő testét és anélkül töltötte el melegséggel, hogy még ő se tudta igazán melyikkel járna jobban.

 Még nem várt választ, mert ezután az arcával simította meg a lány pirospozsgássá vált bőrét az arccsontján, majd megcsókolta. Először csak lágyan bekapta az ajkait, enyhén szívogatta, ízlelgette, puszilgatta, nedvesítette hol az alsó hol a felső húsos kis finomságokat, óvatosan végigfuttatta rajtuk  a nyelvét, minden millimétert be akart járni tolakodó szervével, majd egy hirtelen váltást követően szinte megerőszakolta a lány száját vele. Hasonló vehemenciával fogadta ezt a szenvedélyes csókot a nő és közben szorosan magához húzta, nyelvük vitustáncot járt egymás szájában és érezte, hogy a már amúgy is sikamlós puncijából újabb csepp készül távozni a falatnyi kis tangája felé, ami mohón szívta magába a nedvességet. Úgy érzete menten elájul, olyan rég érintették, csókolták ilyen szenvedéllyel, és már-már kezdett libabőrös lenni, ahogy csukott szemmel fogadta be ezt a nem mindennapi élményt. Arra vágyott leginkább, hogy olyan keményen megdugja, hogy azt se tudja hol van, és nem félt hangot is adni elképzelésének, mikor egy kicsit eltávolodtak ajkaik egymástól:

- Azt akarom, hogy úgy basszál meg, ahogy egy faszra éhes ribancot szokás, csak semmi finomkodás! - próbálta a lehető leghatározottabban előadni, hogy érezze a férfi mennyire vágyik rá, és hogy teljesen komolyan gondolja. Innen már nem lesz visszaút!

 Több se kellett a férfinak, a lány szeme előtt vedlett át viszonylag visszafogott stílusából, kőkemény vadállattá, aki nem tűr ellentmondást. Szinte sugárzott a szeméből az erő, és ez egy pillanatra megrémisztette a lányt, de tudta hogy fantasztikus élményben lesz része, ha hagyja magát irányítani. Érezte, ahogy a férfi keze a feneke markolászásából elindul a csípőjén keresztül, viszonylag gyors tempóban a melle felé, és már-már azt hitte a melleivel kezdi a dolgot, de olyan határozottan és gyorsan siklott át a kemény mellbimbóin a tenyerével, ügyet sem vetve rájuk, mintha csak egy rideg tárgyat érintene, és meg sem állt a nyakáig, amit erősen megszorítva úgy a falhoz préselte a törékeny teremtést, hogy egy pillanatra még a szuszt is kiszorította belőle. Persze ügyelt rá, hogy ne essen bántódása, de megmutatta hogy innentől ki a főnök:

- Azt hiszed érdekel, hogy egy ilyen kis kurva mit akar? Azt hiszed lesz beleszólásod abba, hogy mit teszek veled? - mondta szinte suttogva, de olyan közelről és olyan átéléssel, hogy szinte beleborzongott a lány. Alig bírta el a lába egy másodpercre, tudta hogy végre azt kapja amire mindig is vágyott: egy keménykezű, kemény farkú, domináns hímet, akivel egy állatias szexet élvezhet végig. Kompromisszumok nélkül.

- Meg foglak baszni, ne aggódj, de azt még ki kell érdemelned! - mondta egy kicsit még közelebbről, olyannyira, hogy a lánynak el kellett fordítani a fejét és a férfi ajkai szinte súrolták az arcát, miközben egy kicsit jobban rászorított a nyakára. Érezte ahogy felgyülemlik benne az adrenalin, és kezd még jobban kipirosodni az arca, ahogy a szíve egyre gyorsabban pumpálta a vért szerteszét a testében.

- Addig fogod szopni a faszomat amíg a szádba nem élvezek, megértetted? Engedelmes kis ribanc leszel, most csak az enyém vagy!

 A lány eddigre már majd elalélt, alig akarta elhinni, hogy minden olyan irányba halad, ahogy ő is akarta volna, és ráadásul még kényszerítik is rá.. ez számára maga a mennyország! Alig várta, hogy végre a szájába vegye a férfi szerszámát, de még nem szabadult a szorításból. Szó nélkül bólogatott, majd berogyasztotta a térdeit, jelezvén, hogy készen áll a feladatra. A nyakáról lekerült a kéz és hanyag testtartásban várta a férfi, hogy kicsomagolják a farkát a nadrágjából. Önkéntelenül is megnyalta a száját a lány, tudván, hogy mekkora dorongra számíthat, és meglepetten vette tudomásul, hogy a srác nem visel alsót. Szinte előugrott meredező pénisze, ahogy kioldotta az övet és kigombolta a nadrág gombjait, és enyhén tátott szájjal szemlélte a méretes szerszámot centikről az arcától. A férfi hirtelen hátrafeszítette a lány fejét a hajánál fogva:

- Ugye szeretnéd megkóstolni, nem igaz? - kérdezte durván.

- Igen, szeretném a számba venni. - pihegte a lány.

- Nem értettem, mit szeretnél? - éreztette vele a férfi hogy ez ide kevés..

- Megengeded, hogy a számba vegyem? - kérlelte boci szemekkel újra, és ez már meghozta a kívánt hatást.

- Jó kislány, tudod te hogy kell viselkedni. - mondta a lány szemébe nézve és úgy tartotta a fejét, hogy ne tudjon ő se máshová, miközben a makkjával kezdte simogatni az ajkait. A férfi érezte a lány forró leheletét, ahogy a egyre szaporábban lihegett, majd kidugta a nyelvét, hogy megízlelhesse, amire erősen rányomta a falloszát a férfi, és egy pár körkörös mozdulat után, betolta az egész makkot az ajkai közé. Mohón rákulcsolta a száját a nő, és nyelvével körbe-körbe ízlelgette, majd finoman szívogatni kezdte és az egyik kezével megragadta a tekintélyes méretűre duzzadt dorongot a tövénél fogva. Ezt követően szinte be sem állt a férfi szája, folyamatosan mondta mit tegyen a nő, aki egy pillanatra se ellenkezett, számára már más nem is létezett csak a férfi mély hangja és a várva várt farok a szájában. Szinte itta a szavait és engedelmesen követte a parancsokat, mialatt végig egymás szemébe néztek:

 - Ez az, nyalogasd csak kislány, tartsd egy kicsit a szádban és úgy pörgesd rajta a nyelved! Úgy, igen.. ügyes kis ribanc vagy te látod? Az én kis alkalmi kurvám. - simította félre a haját az arcából, egy gyengéd cirógatás közben. - Nem látom, hogy közben magadat is izgatnád! Gyerünk, játssz azzal a nedves kis punciddal bazdmeg! - erre a lány szó nélkül engedelmeskedett: kicsit szélesebbre tárta a lábait guggolás közben, szépen lenyúlt a lábai közé és dörzsölgetni kezdte a csiklóját a már majdnem teljesen átázott bugyiján keresztül. 

 - Most nyald végig teljes hosszában szép lassan.. úgy is van.. ne hagyd ki a golyókat sem.. most verd egy kicsit gyorsabban és tartsd a szádban közben.. azaz! Tudod te, hogy kell faszt szopni. - nem merte mondani, nehogy kiessen a szerepéből, őrjítően jól csinálta volna a lány az instrukciók nélkül is, de érezte, hogy ez mindkettejüknek jól esik most. Nagyon nehezen bírta visszatartani, hogy ne csak kéjes nyögések hagyják el a száját, hanem tovább tüzelje a nőt. Mondjuk a lány egy kicsit már kezdte hiányolni, hogy rendesen meg legyen büntetve és nem szerette volna, ha nagyon átbillennek a finomkodás irányába, ezért finoman, de érezhetően ráharapott kicsit a férfi szerszámára és várta a megfelelő szankciókat. 

- Még harapsz is te kis ribanc? - vette a célzást a "sértett" fél és bekeményített.. kivette a lány szájából a farkát és rendesen arcon csapta vele a lányt mindkét oldalról amitől a lány egy kicsit megszeppent ugyan, de nagyon élvezte. Ezután durván ráhúzta szinte a fejét a férfi újra és újra, feszegetve a lány száját a falloszával, majd keményen megdugta duzzadó ajkait.

 - Tudod mi jár az ilyen engedetlen kis kurváknak nem igaz? Most szépen le fogod nyelni a faszomat! Gyerünk, nyújtsd ki a nyelved! - majd fogta és határozottan, de azért lassan elkezdte beljebb tolni a lány torka felé a farkát, amire a lány kicsit öklendezni kezdett és még a szeme is bekönnyezett, de tudta mire vállalkozik és megpróbálta teljesíteni a férfi minden parancsát. Valamilyen szinten élvezte is, ahogy szinte fuldoklás közben izgatja a saját punciját és az agyát teljesen elönti a vér. Nem kínozta sokáig a férfi, mert már közelített az orgazmushoz, így épphogy csak belekóstolhatott a makkja a lány szűk torkába, már ki is kellett rántania, hogy a lány nyitott szájába élvezzen, majd hagyta, hogy az utolsó cseppig leszopogassa a farkát, miközben a lány még mindig levegőért kapkodott (most csak az orrán keresztül), majd szépen lenyelte az egészet.

 - És most mutasd azokat a gyönyörű kis melleidet! - engedett a férfi egy kicsit, hogy levegőhöz jusson a lány és felsegítette a földről. Szó nélkül engedelmeskedett, és még mindig zihálva a levegőhiánytól elkezdte lefejteni ruhája pántjait a válláról, miközben a hátát az előszoba falának vetette, hogy kifújja magát és közben a férfi tátott szájú arcát figyelte, meg persze a nedvesen csillogó falloszát. Ahogy a derekára hullott ruhája felső része, a férfinak egy pillanatra elakadt a szava és nagyot kellett nyelnie. Nem volt számára újdonság a lány csodaszép apró melle, de teljesen magával ragadta a látvány, olyan csodaszép formás kis cicik voltak meredező mellbimbókkal, és csak rátett egy lapáttal, hogy a nő erotikus, lassú mozdulatokkal cirógatni kezdte őket, és figyelte a férfi arcának minden rezdülését. Legszívesebben elmosolyodott volna, hisz látta a kisfiús érdeklődést a férfi szemében és tudta, hogy ami most következik attól még a következő napokban is rendesen be fog nedvesedni ha rá gondol. Olyan jól csinálta a kis bemutatóját, hogy alig hogy lelohadt egy kicsit a férfi farka, már kezdett is újra keményedni. A férfi hirtelen átnyúlt a lába között és tenyerét a falnak támasztva talált fogást úgy, hogy a nőt kicsit megemelve ráültette az alkarjára, amin mozogva még izgatni is tudta magát, sőt szinte rá is volt kényszerülve, mert alig ért le a lába, majd rávetette magát a melleire. Simogatta, masszírozta, gyűrögette őket, majd a szájába vette, nyalogatta, szívogatta, szabad kezével mindig a másikat markolászva, majd mélyen a lány szemébe nézett, és egy olyan szenvedélyes csók következett, amitől úgy érezte, hogy az alkarja egyre nedvesebb lesz, mivel a lány előre-hátra mozgott rajta közben. Majd elepedt, hogy végre a szájában érezhesse a mézédes nedűt, de tudta, hogy mit kell tennie. Elvette a kezét a lány lába közül, de végig úgy húzta ki, hogy a csiklóját dörzsölje vele a falatnyi kis tangán keresztül, majd megfordított a lányt, az egyik lábát fölemelve a falra térdeltette, felső testével a lányra támaszkodva tartotta a fal mellett, felhajtotta lelógó szoknyáját, és mivel tudta, hogy a lány szereti bugyiban csinálni, csak beakasztotta az ujjait a tanga hátsó kis vékony sávjába, amit a feneke partjai közül vadászott ki, és egy kis húzogatásos punci izgatás után, hanyagul a feltartott lába felé húzta oldalra, hogy feltáruljon előtte a lucskos kis kéjbarlang. Már teljesen át volt ázva, így szinte csattant a lány hátsóján. Érezte, hogy a férfi keze megmarkolja a fenekét és miközben a nedves puncija felé vándorolnak az ujjai, majd belé is hatolnak, addig a fülébe duruzsolt:

- Tudod, hogy most rendesen meg leszel baszva ugye? Az én kis ribancom vagy! Érzem szorgalmasan izgattad magad, fantasztikusan nedves a puncid. - monda. miközben egyik ujját mártogatta a másik után lány vaginájába.

- Azt.. teszel... velem..  amit csak akarsz! - hangzott a sóhajokkal szabdalt válasz, a már három ujjat is befogadó nőtől. Rögtön megértette miért kapott ilyen gyors tágítást, és valahol nem is bánta. Hágják csak meg mint a nyulat, keményen és gyorsan! Nem akart több tétovázást, a faszt akarta magában érezni, de önkéntelenül is felsikoltott, mikor a méretes doronggal szinte felnyársalták hátulról. Mintha megérezte volna, hogy mit várnak el tőle, a férfi a kezdeti óvatosabb és lassabb behatolást, vad tempójú kefélésre váltotta. A nő agyát lavinaként rohamozták a jobbnál jobb érzések, ahogy a férfi fallosza a vaginája elülső felének feszül a furcsa póz miatt, így a G-pontjához közeli területet dörzsölte őrületes iramban. Ekkor kapta a kegyelemdöfést egy szinte vadállatias hangon előadott válasz formájában:

- Arra mérget vehetsz bazdmeg! Még a seggedet is szétkúrom!

Mintha elpattant volna benne valami, a teste szinte súlytalanná vált, teljesen elmerült a mélyen duruzsoló hangjában, és egy pillanat alatt elszállt minden feszültség belőle. A helyét átvette az ereiben, a bőrén, a hasán és a végtagjaiban cikázó orgazmus, ami szédületes tempóban töltötte fel az agyát ezzel a végtelenül felemelő érzéssel, miközben elvesztette az irányítást a teste felett, és egy pillanatra a férfinak kellett megtartania, hogy össze ne essen, mialatt apró rángásokkal adta tudtára, hogy hatalmasat élvezett. De ha az nem lett volna elég, még a farkát teljesen eláztató punciból is rájöhetett, így szépen lassan visszavett a tempóból és megállította benne, mikor a legmélyebben volt. Nagyon élvezte a lány ahogy teljesen kitölti a férfi farka belülről és az kívánta bárcsak ezt érezhetné egész nap, mert számára inkább ez volt a normális állapot, hogy egy ilyen jó nagy eres fasz feszíti a nedves kis pináját. Úgy érezte még napokkal ezután is teljesen át fog ázni a bugyija ha erre a pillanatra gondol majd, és ez mosolyt csalt az arcára, miközben az utolsó rándulások is lecsengtek benne.

 A férfi kicsit hátrébb lépett, hogy leengedhesse a lány a behajlított és falhoz préselt lábát, de végig tartotta a csípőjénél fogva, hogy ne csússzon ki belőle lüktető fallosza és persze el ne essen. Megvárta míg a nő kezd el mozogni a farkán és próbálta komor képpel figyelni, ahogy teljesen kipirosodott arcát felé fordítva kezdi el saját magát karóba húzni, miközben egy kicsit szét is feszíti a popsiját az egyik kezével.

- Gyerünk, dolgozzál te kis ribanc, dugd meg magad a farkammal, ha már nem kértél engedélyt arra hogy elélvezhess! Csak akkor mehetsz el ha én megengedem, megértetted? - mondta, majd egy jókorát csapott a fenekére, mint akit igazán meg akar büntetni:

 - Ah, ne haragudj, annyira régóta vágytam már rá, hogy állva szétkefélj, annyira jó volt! - pihegte a lány szendén.

- Nem érdekelnek a kifogások! - majd jött az újabb csapás. - Most pedig takarítsd le a nedveidet a farkamról azzal a csodás kis száddal, majd nyomás befelé a kanapéra és mutasd meg, hogy maszturbál egy ilyen kis kurva mint te! Úgy, okos kislány, szopogasd le róla az utolsó cseppet is!

Folyt. köv..

A bejegyzés trackback címe:

https://spontanszex.blog.hu/api/trackback/id/tr246694287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása